Opleidingen

Opleidingen bij Rosmalen Vastgoedonderhoud

Een startpunt voor jouw carrière in vastgoedonderhoud

Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud bieden we niet alleen werk, maar ook een kans om te groeien en te leren. Ben jij een schoolverlater, zij-instromer of carrièreswitcher? Dan bieden we de mogelijkheid om een opleiding te volgen en tegelijkertijd praktijkervaring op te doen binnen ons bedrijf.

Waarom kiezen voor een opleiding bij Rosmalen Vastgoedonderhoud?

 • Praktijkgericht leren: Onze opleidingen zijn ontworpen om jou de praktische vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn voor een succesvolle carrière in vastgoedonderhoud. Je leert niet alleen in de klas, maar ook op de werkvloer, waar je direct kunt toepassen wat je hebt geleerd.
 • Begeleiding door experts: Tijdens je opleiding word je begeleid door ervaren professionals uit de onderhoudsector. Ze delen hun kennis en expertise met jou en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
 • Persoonlijke ontwikkeling: Naast vakinhoudelijke kennis besteden we ook aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We helpen je bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals communicatie, teamwork en probleemoplossend vermogen, die essentieel zijn voor succes in elke baan.
 • Doorgroeimogelijkheden: Onze opleidingen zijn een springplank naar een veelbelovende carrière in vastgoedonderhoud. Na het succesvol afronden van je opleiding bieden we mogelijkheden voor verdere groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf.

Kom bij ons team!

Ben jij klaar om jouw carrière in vastgoedonderhoud te beginnen? Ontdek de mogelijkheden voor opleidingen bij Rosmalen Vastgoedonderhoud en neem de eerste stap naar een veelbelovende toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor een opleidingstraject. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!


   

  Rosmalen Vastgoedonderhoud is de specialist
  in onderhoud aan vastgoed binnen
  Wessels Bouwgroep