Keurmerken

Keurmerken

Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud hebben wij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij kiezen ervoor om te voldoen aan een aantal keurmerken. Voor ons is een keurmerk of certificaat niet slechts een mooi stuk papier. De zorg voor veiligheid en kwaliteit is verweven in ons gehele bedrijf. Vraag er gerust naar bij onze medewerkers.

Onze certificering

  • ISO 9001:2015.
  • VCA**
  • BRL6000(05-08-25).
  • KOMO.
  • SCL Trede 2.
  • Instal Q.

Wat betekenen onze keurmerken?

ISO 9001 is een norm voor kwaliteitsmanagement die er in het kort op neerkomt dat wij als bedrijf onze beloften waarmaken en dat ook kunnen aantonen. ISO 14001 is de wereldwijde norm die geldt voor milieumanagementsystemen. VCA is een veiligheidskeurmerk voor bedrijven met een verhoogd veiligheidsrisico. Het KOMO Instal keurmerk verzekert onze opdrachtgevers van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige installatiediensten, uitgevoerd door uitsluitend vakbekwame medewerkers.

Ook is Rosmalen Vastgoedonderhoud een door Fundeon erkend leerbedrijf.

Rosmalen Vastgoedonderhoud Keurmerk Bouwend NederlandRosmalen Vastgoedonderhoud Keurmerk Install Q Rosmalen Vastgoedonderhoud Keurmerk KIWA SCLRosmalen Vastgoedonderhoud Keurmerk SCLRosmalen Vastgoedonderhoud Keurmerk Techniek Nederland ssb - Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfslevenkiwa gecertificeerd brl 6000-25 kiwa gecertificeerd brl 6000 koolmonoxide vrij veilige installatie

Een greep uit
onze projecten

Rosmalen Vastgoedonderhoud is de specialist
in onderhoud aan vastgoed binnen
Wessels Bouwgroep