Vacatures | Werken bij Rosmalen Vastgoedonderhoud

Openstaande vacatures
Filteren op:

Type functie
Functie
Locatie / Regio
Opleidingsniveau


Vacaturepagina

Rosmalen Vastgoedonderhoud: Ontdek jouw toekomst in vastgoedonderhoud

Ben je gepassioneerd over vastgoedonderhoud en zoek je een uitdagende carrière in een innovatieve en groeiende organisatie? Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud bieden we niet alleen hoogwaardige oplossingen voor vastgoedonderhoud, maar streven we er ook naar om getalenteerde individuen aan te trekken die ons team versterken en ons helpen groeien. Ontdek jouw toekomst in de vastgoedonderhoudssector bij Rosmalen Vastgoedonderhoud, waar we niet alleen gebouwen onderhouden, maar ook carrières vormgeven.

Waarom kiezen voor Rosmalen Vastgoedonderhoud

 • Innovatie: Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud omarmen we innovatie in alles wat we doen. We streven ernaar voorop te lopen in de nieuwste technologieën en methoden in de vastgoedonderhoudssector.
 • Samenwerking: Wij geloven in de kracht van samenwerking. Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud ben je niet alleen een medewerker; je bent een waardevol lid van ons team dat bijdraagt aan ons gezamenlijke succes.
 • Groeimogelijkheden: Jouw carrière is belangrijk voor ons. Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud moedigen we groei aan en bieden we mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en loopbaanvooruitgang.
 • Betrokkenheid: Wij zijn betrokken bij onze medewerkers en streven naar een positieve werkomgeving. Samen onderhouden we niet alleen gebouwen, maar ook een gemeenschap binnen ons bedrijf.

Ontdek de vacatures

Bekijk onze actuele vacatures en ontdek hoe jouw vaardigheden en passie kunnen bijdragen aan het succes van Rosmalen Vastgoedonderhoud. Of je nu een ervaren professional bent in de vastgoedonderhoudssector of aan het begin van je carrière staat, we hebben mogelijkheden die passen bij verschillende achtergronden en expertisegebieden.

Solliciteer nu

Wil je deel uitmaken van een dynamisch team in de vastgoedonderhoudssector? Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jouw toekomst eruitziet bij Rosmalen Vastgoedonderhoud. Samen onderhouden we niet alleen gebouwen, maar ook aan jouw succes in de vastgoedonderhoudssector. Neem contact met ons op via 024 – 64 14 412 of stuur je sollicitatie naar info@rosmalengroep.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen en te ontdekken hoe jouw vaardigheden passen binnen onze innovatieve en groeiende organisatie.

Waarom kiezen voor Rosmalen Vastgoedonderhoud:

 • Professionele groei
 • Team van experts
 • Moderne uitrusting
 • Diverse projecten
 • Veiligheid en kwaliteit
 • Gezellige bedrijfssfeer
 • Langdurige samenwerking

Solliciteer nu

Wil je deel uitmaken van een dynamisch team in de vastgoedsector? Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jouw toekomst eruit ziet bij Rosmalen Vastgoedonderhoud. Samen bouwen wij niet alleen aan vastgoed, maar ook aan jouw succes in de vastgoedsector. Neem contact met ons op via 024 – 64 14 412. of stuur je sollicitatie naar info@rosmalengroep.nl.

We nodigen je graag uit voor een bakje koffie om te kijken of jij tussen de huidige vakidioten past.Geïnteresseerd in één van onze vacatures, of open solliciteren?

Neem contact op met Rosmalen Vastgoedonderhoud

024 – 64 14 412

Of laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Velden met een '*' zijn verplicht in te vullen

  cv uploaden (niet verplicht)

  Rosmalen Vastgoedonderhoud is de specialist
  in onderhoud aan vastgoed binnen
  Wessels Bouwgroep