Over Rosmalen Vastgoedonderhoud

Rosmalen Vastgoedonderhoud: Toewijding, vakmanschap en groei

Missie

De missie van Rosmalen Vastgoedonderhoud is om zakelijke klanten hoogwaardige vastgoedonderhoudsdiensten te bieden, gericht op (niet)-planmatig onderhoud, projecten, verduurzaming, hellende daken en verbouwingen. Wij streven ernaar om deskundig, duurzaam, innovatief en veilig, aan de behoefte van onze klanten te voldoen. Door vakmanschap en samenwerkingsverbanden te combineren en te luisteren naar de klantwens, ontzorgen wij onze klanten. Door onze inzet, toewijding en originaliteit willen wij uitblinken in het leveren van oplossingen van hoge kwaliteit die de levensduur van vastgoed duurzaam verbeteren.

 

Geschiedenis van de Rosmalen Groep

In het hart van Rosmalen Vastgoedonderhoud ligt een rijke geschiedenis van toewijding aan vakmanschap. 40 jaar geleden is het familiebedrijf opgericht met oog op de installatietechniek. Na enige tijd besloot het bedrijf uit te breiden in service. Zo is het onderdeel dakbedekking ontstaan en uitgegroeid tot een zelfstandige eenheid binnen de organisatie. Waar wij ooit zijn begonnen als Rosmalen Groep, zijn wij nu opgesplitst in 2 divisies: Dakbedekkingen en Vastgoedonderhoud. Onze passie voor het vak wordt gecombineerd met een focus op klanttevredenheid, wat heeft geleid tot ons succesverhaal.

Het huidige verhaal van Rosmalen Vastgoedonderhoud

Vandaag de dag bevinden wij ons op een punt van trots en vooruitgang. Wij blijven streven naar excellentie in elk project, elke dienst en elk contact met onze klanten. Ontdek meer over onze huidige projecten, innovaties en hoe wij blijven evolueren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Keurmerken en WKA-gegevens:

Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud geloven wij in transparantie en kwaliteit. Daarom zijn wij trots op de keurmerken die wij hebben verworven. Ontdek hoe deze keurmerken onze toewijding aan vakmanschap en betrouwbare dienstverlening onderstrepen. Daarnaast delen wij graag onze WKA-gegevens, zodat je verzekerd bent van een solide partner in vastgoedonderhoud. Bij Rosmalen Vastgoedonderhoud streven wij naar de hoogste norm in wat wij doen en onze keurmerken en WKA-gegevens zijn daar het bewijs van.

Rosmalen Vastgoedonderhoud is de specialist
in onderhoud aan vastgoed binnen
Wessels Bouwgroep