Nieuwe logo en bedrijfskleding

Na maanden van zorgvuldige planning en ontwikkeling hebben we besloten om een frisse wind te laten waaien door onze visuele identiteit. Vandaag onthullen we met trots onze nieuwe logo’s en bedrijfskleding.

Nieuwe logo’s

Onze logo’s zijn het gezicht van ons bedrijf en spelen een cruciale rol bij het communiceren van wie we zijn en waar we voor staan. Het is eenvoudig, herkenbaar en past perfect bij onze waarden van transparantie en betrouwbaarheid.

Het kleurenschema van het logo is zorgvuldig gekozen om onze toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te weerspiegelen. De combinatie van groen en blauw straalt vertrouwen en stabiliteit uit, terwijl het groen onze inzet voor een groenere toekomst benadrukt.

Nieuw logo Rosmalen Vastgoedonderhoud

Bedrijfskleding

Naast onze nieuwe logo’s introduceren we ook een geheel nieuwe lijn bedrijfskleding. We geloven dat de medewerkers kleding verdienen die niet alleen comfortabel en duurzaam is, maar ook eenheid en professionaliteit uitstraalt. De bedrijfskleding is ontworpen met aandacht voor zowel stijl als functionaliteit. De herkenbare kleuren van ons nieuwe logo komen subtiel terug in de kleding, waardoor een consistente uitstraling wordt gecreëerd.

Nieuwe bedrijfskleding Rosmalen Vastgoedonderhoud  Nieuwe bedrijfskleding Rosmalen Vastgoedonderhoud

Als gewaardeerde klant, partner, of toekomstige samenwerkingspartner willen we jullie bedanken voor jullie steun.

We nodigen je uit om onze nieuwe website te bezoeken en ons te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle updates en aanvullende informatie.

We kijken uit naar de voortzetting van Rosmalen Vastgoedonderhoud en we hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over onze nieuwe look als wij!

Lees nog even verder


Meer nieuws

10-01-2024

Nieuwe website Rosmalen Vastgoedonderhoud

01-09-2023

SCL trede 2 certificaat behaald!

Rosmalen Vastgoedonderhoud is de specialist
in onderhoud aan vastgoed binnen
Wessels Bouwgroep