Nieuwe website Rosmalen Vastgoedonderhoud

We zijn blij om jullie te vertellen dat Rosmalen Vastgoedonderhoud een gloednieuwe website heeft! Het heeft even geduurd, maar we zijn trots op het resultaat en willen dit graag met jullie delen. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om een online ruimte te creëren die niet alleen informatief is, maar ook gebruiksvriendelijk en boeiend.

Wat is nieuw?

 1. Frisse look en feel: Onze website heeft een moderne en frisse uitstraling. We willen niet alleen dat de informatie duidelijk is, maar ook dat je ervan geniet om de site te verkennen.
 2. Eenvoudig navigatie: Het is eenvoudig om te vinden wat je zoekt. Met een eenvoudige navigatiestructuur kun je snel naar de pagina’s en informatie die jou interesseren.
 3. Uitgebreide informatie over ons: Leer ons beter kennen! Ontdek wie we zijn, waar we voor staan, en wat onze waarden zijn. We hebben ons verhaal uitgebreid beschreven, zodat je een beter inzicht krijgt in wat Rosmalen Vastgoedonderhoud te bieden heeft.
 4. Projecten galerij: Ontdek enkele van onze afgeronde projecten in onze nieuwe projectengalerij. We delen foto’s, verhalen en uitdagingen van verschillende vastgoedprojecten die we hebben aangepakt.
 5. Nieuwsberichten: Maandelijks plaatsen we nieuws om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in de wereld van vastgoedonderhoud. Van tips en trends tot inzichten en inspiratie, we hebben het allemaal voor je klaarstaan.

Waarom een nieuwe website?

We willen een online ruimte bieden die niet alleen informatief is, maar ook een weerspiegeling is van wie we zijn als bedrijf.

Door de jaren heen hebben we geleerd dat transparantie en openheid essentieel zijn in de vastgoedsector. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze ervaring, waarden en projecten uitgebreid te delen.

Wat kun je verwachten?

 1. Regelmatige updates: We zullen regelmatig updates delen over nieuwe projecten, samenwerkingen en andere spannende ontwikkelingen binnen ons bedrijf.
 2. Diepgaande inhoud: Onze nieuwsberichten zullen dieper ingaan op onderwerpen zoals duurzaamheid in vastgoed, onderhoudstips en trends in de branche. We streven ernaar om waardevolle informatie te bieden die je echt kunt gebruiken.
 3. Interactie met ons team: Leer de mensen achter Rosmalen Vastgoedonderhoud kennen. We zullen interviews, achter-de-schermen content en meer delen.

Hoe kun je betrokken raken?

 1. Volg ons op sociale media: Blijf op de hoogte van al onze updates door ons te volgen op Instagram, Facebook en LinkedIn.
 2. Lees nieuwsberichten: Neem de tijd om onze nieuwsberichten te lezen en deel je gedachten en opmerkingen. We horen graag wat je denkt!
 3. Neem contact op: Als je specifieke vragen hebt of gewoon meer wilt weten over wat we doen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail info@rosmalengroep.nl of bel naar 024 – 64 14 412.

We zijn enthousiast over deze nieuwe mijlpaal en hopen dat jij dat ook bent. Bedankt voor het lezen en we kijken ernaar uit om met jou in contact te komen op onze nieuwe website!

Lees nog even verder


Meer nieuws

10-01-2024

Nieuwe logo en bedrijfskleding

01-09-2023

SCL trede 2 certificaat behaald!

Rosmalen Vastgoedonderhoud is de specialist
in onderhoud aan vastgoed binnen
Wessels Bouwgroep