SCL trede 2 certificaat behaald!

We zijn verheugd jullie mede te delen dat Rosmalen Vastgoedonderhoud met trots het SCL Trede 2 certificaat heeft behaald, een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende inspanningen om de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers te waarborgen.

Wat is het SCL Trede 2 Certificaat?

Het SCL (Stichting Samenwerken voor Veiligheid) Certificeringsschema is een nationaal erkende norm voor veiligheid en gezondheid in diverse sectoren, waaronder de bouw- en vastgoedonderhoudsbranche. Het certificeringsschema is opgebouwd uit verschillende tredes, waarbij elke trede staat voor een bepaald niveau van veiligheidsbewustzijn en -prestatie.

Een Trede 2 certificaat betekent dat Rosmalen Vastgoedonderhoud voldoet aan de gestelde eisen op het gebied van veilig en gezond werken. Het behalen van dit certificaat toont aan dat we ons actief inzetten voor een veilige werkomgeving en het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel hebben staan.

Onze toewijding aan veiligheid en welzijn

Veiligheid is een kernwaarde binnen Rosmalen Vastgoedonderhoud en het behalen van het SCL Trede 2 certificaat bevestigt onze toewijding aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Dit certificaat is niet alleen een erkenning van onze inspanningen, maar ook een stimulans om continu te blijven streven naar verbetering op het gebied van veiligheid en welzijn.

Voordelen voor onze klanten en partners

Voor onze gewaardeerde klanten en partners betekent het behalen van het SCL Trede 2 certificaat dat Rosmalen Vastgoedonderhoud een betrouwbare en veilige keuze is voor vastgoedonderhoudsdiensten. Het certificaat onderstreept onze professionaliteit en zorg voor zowel medewerkers als de omgeving waarin wij werken.

Wat betekent dit voor onze medewerkers?

Voor onze medewerkers betekent het behalen van dit certificaat dat zij werken voor een bedrijf dat hun veiligheid serieus neemt. Het stimuleert een cultuur van veilig werken en biedt hen de zekerheid dat ze in een omgeving opereren waarin hun welzijn centraal staat.

Dankwoord

We willen deze gelegenheid aangrijpen om onze medewerkers te bedanken voor hun toewijding aan veiligheid en kwaliteit. Ook bedanken we onze klanten en partners voor hun vertrouwen in Rosmalen Vastgoedonderhoud.

Voor meer informatie over ons SCL Trede 2 certificaat en onze inzet voor veiligheid en welzijn, neem gerust contact met ons op.

Lees nog even verder


Meer nieuws

10-01-2024

Nieuwe logo en bedrijfskleding

Nieuwe website Rosmalen Vastgoedonderhoud

Rosmalen Vastgoedonderhoud is de specialist
in onderhoud aan vastgoed binnen
Wessels Bouwgroep